By inspres

2007 г.

ОБЗАВЕДЕ БАЗИТЕ по практика в: за козметика на учебния център към ПГ “Ана Май” в гр. Пловдив

By inspres

2006 г.

Извърши ОСНОВЕН РЕМОНТ на базата по практика в учебните центрове на: ПГ в гр. Велико Търново ОБЗАВЕДЕ БАЗИТЕ по практика в: ПГ в гр. Велико Търново

By inspres

2005 г.

Извърши ОСНОВЕН РЕМОНТ на базата по практика в учебните центрове на: ПГ “Недка Иван Лазарова” гр. Русе  

By inspres

2010 г.

През месец април фирмата открива АSK Академия Шварцкопф в гр. Пловдив, в който се провеждат курсове по фризьорство, козметика, маникюр и мениджмънт. Към Академията е представителният фризьорски и козметичен център на фирмата, в който клиентите ще намерят всички марки, които внася фирмата ни.

By inspres

2009 г.

Фирма ИНСПРЕС ООД става основен вносител на професионалната марка INDOLA – козметика за коса, дъщерната фирма на Шварцкопф Професионал.   За първи път фирмата участва в „Панорама на професионалното образование – МОН 2009”, организирано от Министерството на образованието и науката във Велико Търново. Награда за положените грижи към подрастващите професионалисти бе получената Грамота за принос в професионалното образование, връчена от Министерството на образованието и науката.

By inspres

2008 -2010 г.

Фирма ИНСПРЕС съвместно с директора на Професионална Гимназия “Ана Май” в град Пловдив г-жа Найденова поставят началото на ново сътрудничество. Стартира се ускорена програма за подготовка на екип от 12 бъдещи фризьори –ученици на училището от 10-ти и 11-ти клас с единствена цел да им се осигури сцена за изява и мотивация за бъдещото им професионално израстване. С помощта на фризьор –консултанти на фирмата и учителите от пловдивската професионална гимназия този млад и надежден екип има реалните възможности да достигне до самите върхове на професията.

By inspres

2008 г.

Инспрес получава правата за единствен вносител на професионалната френска козметика за лице и тяло ALGOLOGIE.

By inspres

2007 г.

Пилотен проект на Академия Шварцкопф за Европа и бившите съветски републики, който започва за първи път в България – двугодишното обучение на 12 фризьори от България, избрани сред най-добрите партньори на фирмата. За преподавател е поканен известния стилист и треньор на Шварцкопф Професионал Дитер Кайзер от Виена, Австрия. Завършилите фризьори получиха дипломи и квалификацията „Треньор на Шварцкопф”.

By inspres

2006г.

Фирмата става единствен вносител на професионалните италиански козметични продукти HOLIDAY – кола маски, апарати и аксесоари за епилация.

By inspres

2004г.

В подкрепа на добрите си намерения за създаване на по-добри условия за развиването на професионални навици в бъдещите фризьори, фирма ИНСПРЕС даде нови две насоки в работата си с подрастващите:   – организира 3 национални състезания в периода 2004 – 2006 г. с участието на всички професионални училища в България, с профил – фризьорство. След 2006 г. националните конкурси се провеждаха от Министерството на образованието и неговите поделения. – предоставя възможност на учениците безплатно да посещават всички професионални семинари организирани от фирмата на територията на Пловдив   С предимство и безплатно кани на семинарите всички преподаватели от професионалните гимназии в България с профил „фризьорство”.   Редовно поддържа информираност за модните тенденции и новости сред преподавателите по фризьорство от професионалните гимназии в България, като изпраща безплатно методически материали, DVD, Stepbystep и списания.