Коледа 2018 - Промо Кутии

Коледните Промо Кутии от Algologie предлагат най-ценното от Морската Градина и От Вълните:
 
арт. QNA 016 - Коледен Комплект Морска Градина 2018, съдържа Еликсир за Интензивна Ревитализация 30 мл., Ревитализиращ Хидро-Защитен Крем 20 мл, и Дълбоко Почистващ Ексфолиращ Крем 20 мл.
 
арт. QNA 018 - Комплект Хидра От Вълните 2018, съдържа Хидра Снабдяващ Еликсир 30 мл., Хидратиращ Нежен Крем 20 мл., и Хидра Освежаващ Ексфолиращ Крем 20 мл.
 
Потопете кожата си в морска свежест дори и в най-суровите климатични условия!


Козметично Представяне в София съвместно със Slim City

Здравейте, приятели! Имаме удоволствието да ви уведомим за предстоящото представяне на Algologie в гр. София, в партньорство със Slim City, което ще се състои на 21.11.2018 г. - сряда, от 11 ч. в новият център на Slim City в столицата. 
Ще представим в детайли приложение на една терапия и серия на Algologie, както и професионална работа с апаратура на Slim City.
За да резервирате вашето място, цената е 50 лв., които последством семинара може да ползвате под формата на ваучер. 
Местата са ограничени. Съветваме да се запишете навреме, за да заявите вашето място.


МАТИРАНЕ - ОТ АРХИПЕЛАГА

Новата Матираща Серия от Архипелага комбинира богатите на минерали и олиго-елементи морски съставки с познатите като най-чистите морски води на Архипелага Брехат.
Създадена с изключителни свойства и действие, тази серия за грижа разкрива тайните и потенциала на Архипелага, за да почисти и балансира кожата.

Тя представя една цялостна грижа за матирана кожа, стегнати пори, с подбран и специално разработен асортимент от продукти:

GELÉE DE L’ARCHIPEL – Мицеларен Почистващ Гел

TONIQUE DE L’ARCHIPEL – Почистващ Матиращ Тоник

GEL-CRÈME DE L’ARCHIPEL – Хидро-Матиращ Почистващ Гел-Крем

GOMMAGE DE L’ARCHIPEL – Ексфолираща Почистваща Пудра

MASQUE DE L’ARCHIPEL – Почистваща Маска с Морска Глина

SOIN PROFESSIONNEL DE L’ARCHIPEL – Почистващ Компрес с Морска Глина

SOIN PROFESSIONNEL DE L’ARCHIPEL – Почистващ Компрес с Бяла Глина


Коледни Пакети 2017

Три кутии, с продукти, които адресират нуждите на всеки тип кожа;

От Вълните - за хидратация

От Дюните - за чувствителна кожа

От Полуострова - анти-ейдж грижа

При покупка на пакет от 3 кутии, получавате подарък Комплект за Път 'Стягане и Сияние' или 'Детокс и Почистване'

 

QNA007 Коледна Кутия 'От Вълните'
  -Хидратация                                                                                             (Нежен Крем, Ексфолиращ Крем, Олиго-Мицеларна Вода)
QNA008 Коледна Кутия 'От Дюните' 
  -Чувствителност                                                                                         (Успокояващ Крем,Ензимен Пилинг,Олиго-Мицеларна Вода)
QNA009 Коледна Кутия'От Полуострова'
  -Глобална Анти-Ейдж Грижа                                                                 (Заглаждащ Крем,Уплътняваща Маска,Олиго-Мицеларна Вода)


Подновена Серия за Чувствителна Кожа 'От Дюните'

Дюните на Talbert образуват уникална бариера срещу суровите океански климатични условия, която защитава най-красивото находище на водорасли и крайбрежни морски растения в света, които обитават този резерват.

Именно тези редки защитни свойства, Algologie са превърнали в ултра-нежни формули, които да предпазят и най-чувствителната кожа.

Това е серия от продукти за реактивна, чувствителна кожа, която има нужда да подсили защитните си реакции срещу външните агресивни влияния.

Формули, които дават отговор за висока толерантност и успокояване на чувствителната кожа, за възстановена кожа с изравнен тен и намалена цялостна реактивност на външните климатични условия и замърсявания във въздуха и околната среда като цяло.

7 продукта, които видимо ще намалят зачервяването и реактивността на чувствителната кожа, и целенасочено и дълготрайно ще й придават комфорт:
- Нежно Почистващо Мляко
- Почистващ Освежаващ Лосион
- Успокояващ Серум
- Ензимен Нежен Пилинг
- Успокояваща Подхранваща Маска Комфорт
- Професионална Предпазваща Маска-Пяна

pdf-Подновена Серия за Чувствителна Кожа 'От Дюните' разгледай прикаченият документ

НОВО!!! ХИДРАТИРАЩА СЕРИЯ ПРОДУКТИ С АЛГО4 КОМПЛЕКС

Нова гама продукти, които подсилват и хидратират в дълбочина, интензивно подхранват жадната и уморена кожа.

С биомиметичният комплекс Algo4® , новата гама продукти за Хидратация отговаря на 4-те фундаментални нужди на 4-те основни кожни клетки:  подхранване, насищане с кислород, стимулиране и защита.

За да задоволи специфичните нужди на кожа без влага, концентрацията на стволови клетки от алпийскиморски бодил е увеличена. Те подхранват и интензивно хидратират клетките на кожата. Тази съставка е като "клетъчен пир", който помага на кожата да изгражда молекулите си на живот (липиди, колаген, еластин, хиалуронова киселина). Те ще стимулират регенерацията на кожата и подобрят естествената овлажняващата система на организма.

Продукти, подходящи за всяка възраст и всеки тип кожа.

Серията предлага Хидра-Освежаващ Ексфолиращ Крем, Хидра-Нежен Крем, Хидра-Богат Крем, Хидра-Снабдяващ Серум и Ексклузивна Професионална Хидратираща Маска


НОВО!!!! РЕВИТАЛИЗИРАЩА СЕРИЯ 'МОРСКА ГРАДИНА'

Най-новото в сферата на морските биотехнологии, с ексклузивния ALGO 4® комплекс, който цели да преповтори биологичните процеси, протичащи в нашия организъм.

4 АКТИВНИ СЪСТАВКИ ИЗВЛЕЧЕНИ ОТ ЕКСТРЕМОФИЛНИ РАСТЕНИЯ

ИЗБРАНИ ЗАРАДИ СВОИТЕ СПОСОБНОСТИ  ДА ОТГОВОРЯТ НА

4-ТЕ ФУНДАМЕНТАЛНИ НУЖДИ НА КОЖНИТЕ КЛЕТКИ

Именно това е в основата на новите продукти от серията за ревитализация на кожата 'Морска Градина', която ни представя следните продукти;

Еликсир за Интензивна Ревитализация
Интензивен Хидро-Предпазващ Серум
Ревитализиращ Хидро-Защитен Крем
Дълбоко Почистващ Ексфолиращ Крем
Кислородна Ревитализираща Маска
Олиго-Мицеларна Почистваща Вода


НОВО!!! ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ СЕРУМ И ГЕЛ-КРЕМ ЗА ПЕРФЕКТНА КОЖА

Новите два продукта, които перфектно допълват гамата продукти от серията Основна Енергия за борба с първите признаци на стареене са
 
ГЕЛ-КРЕМ ЗА ПЕРФЕКТНА КОЖА
ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ СЕРУМ
 
 • Подходящи за всички жени, които искат да променят външния вид на кожата и да намалят бръчките над 30 години
 • За всички жени, които търсят дълбокоомекотяващи съставки и незабавно видимо подмладяванена кожата
 • За всички жени,които търсят дълбокoзаглаждащи съставки 

С активни съставки под формата на стволови клетки от Christe Marine, кафяво водорасло Pelvetia Canaliculata, малцов екстракт от Basaline, хиалуронова киселина, Витамин Е, и перлени частици, морските формулите на тези два продукта действат в синергия за:

•ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ
•ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА
•ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖНАТА СТРУКТУРА НА ПОВЪРХНОСТТА
•СИЯНИЕТО НА КОЖАТА


НОВА ПРОФЕСИОНАЛНА КУТИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Новата терапия за Чувствителна Кожа Sensi Plus се бори в три насоки:

 • Намалява зачервяванията
 • Спомага за незабавно и дълготрайно намаляване на паренето и дискомфорта
 • Защитава епидермиса от свободните радикали и външните въздействия

 

Три продукта = Тройно Действие

 • НЕЖЕН ПИЛИНГ
 • АКТИВЕН НОЩЕН СЕРУМ
 • УСПОКОЯВАЩА МАСКА + марля

 

Ексклузивната Охлаждаща Гелообразна Успокояваща Маска има супер нежна текстура и придава на кожата уникална и успокояваща грижа възраждащ воден аромат.Тази изключително нежна грижа оставя кожата успокоена и перфектно защитена.

 

От м. Ноември 2015 г., вече в нова опаковка и с ексклузивна маска: 10 терапии в 1 професионална кутия за дълготрайни резултати и намалена реактивност на чувствителната кожа!


ОСНОВНА ЕНЕРГИЯ - ЕКСКЛУЗИВНА ПРОФЕСИОНАЛНА КУТИЯ

ПРЕЗ М. НОЕМВРИ 2015 г. ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ НОВАТА ГРИЖА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ, НАСОЧЕНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОЯТОСЪДЪРЖА:

 • ‘AHA’ МОРСКИ ПИЛИНГ
 • ХИДРО-НЕУТРАЛИЗИРАЩ ЛОСИОН
 • ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ СЕРУМ
 • ВИСОКО ЕФЕКТИВНА ПИЛИНГ МАСКА

 

ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ НА ТЕРАПИЯТА:
•КОРИГИРА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ФИННИ ЛИНИИ И БРЪЧКИ
•ВЪЗОБНОВЯВА КЛЕТЪЧНАТА ЕНЕРГИЯ ЗА ОПТИМАЛНО МИНЕРАЛИЗИРАЩО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ, ЗА ПОСТИГАНЕ НА СИЯЕН И БЛЯСКАВ ТЕН
•СТЯГА ПОРИТЕ, ЗА ПЕРФЕКТНА СТРУКТУРА НА КОЖАТА
 
10 ТЕРАПИИ В 1 КУТИЯ ЗА БЕЗКОМПРОМИСНИ И ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!


Млечно Почистващо Олио и Кислородна Почистваща Пяна

През м. Септември предоставяме на клиентите удоволствие от почистването на лице с иновативни и докосващи сетивата текстури на натурални формули с изключителни морски съставки :
-Млечно Почистващо Олио
-Кислородна Почистваща Пяна

Уникалната и ефективно почистваща текстура на Млечното Олио почиства кожата нежно в дълбочина, благодарение на морската формула от състаки, с което се превръща в продукт от първа необходимост за завършване на почистващия ритуал на кожата.  В резултат, кожата е хидратирана, минерализирана и свежа.

 

Резултати: Грима е цялостно почистен от кожата и очите, включително и водоустойчивия грим е елиминиран. Кожата е мека и гладка.

Въздушнана Кислородна Почистваща Пяна, богата на реминарализиращи и насищащи с кислород кожата съставки, нежно почиства кожата. Идеален продукт за тези, които обичат да почистват лицето си с вода. Оставя чувство на свежест без да дехидратира  и изсушава кожата.

Резултати:  мека кожа, с чувство за свежо почистване. Сияйна, наситена с кислород кожа, подготвена за ежедневните продукти за грижа.


СТЯГАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА СИЯНИЕ - НОЕМВРИ 2014

В резултат от най-съвременните проучвания в сферата на морската биотехнология, Стягащия Нощен Крем за Сияние стимулира механизма на възстановяването на кожата през нощта.

Той зарежда кожата с енергия през нощта, благодарение на интензивната дейност на специфично подбраните съставки във формулата му.

РЕЗУЛТАТИ: Бръчките и признаците на умора са заличени, кожата е видимо по-стегната, по-свежа, и по-ясна на сутринта.

Подобрява производството на АТР с +48%, с доказана устойчивост на деформации на кожата, хидратира кожата в дълбочина и елиминира мъртвите клетки в повърхностния слой на кожата, за една видимо по-гладка, по-мека и по-млада кожа. 


CC Kрем Skin Perfector - Ноември 2014

СС КРЕМ SKIN PERFECTOR

Вълшебството за изравнения тен на вашата кожа, 

за перфектно гладка кожа, която е Хидратирана, Стегната, Сияйна и Предпазена!

SPF 20 Фактор слънчева защита, която защитава кожата от оксидативния стрес и външните негативини влияния върху кожата, с матиращ кожата ефект, който запълва неравностите по кожата, създавайки един прозрачно кадифен слой върху кожата.


4 КОМПЛЕКТА ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШАТА КОЖА - ОКТОМВРИ 2014

ПРОМОЦИЯ ОКТОМВРИ 2014

4 КОМПЛЕКТА за:

-Хидратация

-Чувствителност

-Стягане и Сияние

-Клетъчно Уплътняване

Всеки комплект съдържа 3 продукта на цената на 2 + ПОДАРЪК Козметичен Несесер


Стягаща Пилинг Маска - Стягане и Сияние АПРИЛ 2014

Гелообразна професионална маска от ново поколение: хипериновативна текстура, вдъхновена от хидрогелиращите съединения. 

Два гела в единична доза пакетирани и готови за смесване.Желираща текстура, която създава втора кожа и по този начин освобождава в дълбочина своите витамини и овлажняващи съставки. За първи път, симбиоза между съставка, създадена от морските биотехнологии и стабилен витамин C.

Резултати: Лечение с изключителен резултат. Стегната кожа, сияеща с жизненост.


Интензивен Балсам за Очен Контур - Стягане и Сияние АПРИЛ 2014

Експертно формулирана грижа за намаляване и елиминиране всички признаци на стареене видими около очния контур след 40 год.: тъмни кръгове, торбички, пачи крак, както и бръчките между и около веждите, които променят цялостно визията на лицето. Този немазен хидратиращ балсам дължи своите заглаждащи и стягащи свойства на комбинация от водораслени екстракти, проучени и разработени по морска биотехнология.

Резултати:Очния контур е моментално освежен и пояснен. Тъмните кръгове и подутините в зоната около очите са минимализирани, а бръчките пачи крак и между веждите са загладени.


Стягаща Маска за Сияние - Стягане и Сияние АПРИЛ 2014

Серията Стягане и Сияние ни предоставя изключителна свежест чрез Стягащата Маска за Сияние.

Тази кремообразна маска за грижа на всеки тип кожа над 40 г. е продукт на най-актуалните разработки в морската биотехнология.

15 минути след приложението й, маската изглажда и намалява бръчките, стяга и реструктурира лицевия контур, благодарение на екстрактите от морски планктон и моркси копър.

Резултати: Кожата мигновенно изглежда по-млада, бръчките загладени и тена е изравнен.


Пилинг за Двойно Сияние - Стягане и Сияние АПРИЛ 2014

Всичко, което трябва да представлява професионалния пилинг съчетано в двуфазна формула, уникална със своята мекота и качество.

Този гладък гел не съдържа микрогранули и се превръща в кадифено мляко при контакт с вода, възстновявайки кожата и придавайки й мекота и естествено сияние.

Елиминирайки излишните мъртви клетки, пилинга спомага клетъчното възобновяване и цялостното възстновяване и визия на зрялата кожа.

Резултати: по-гладка, по-мека, по-ведра  кожа, пречистена от всякакви замърсявания


Стягащ Серум за Тъмни Петна и Стягащ Крем за Сияние

През м. Октомври 2013 г., Algologie France представя ДВА НОВИ ПРОДУКТА за борба против стареене от най-новата си серия 'Стягане и Сияние':
Стягащ Серум за Тъмни Петна
Стягащ Крем за Сияние
С екстракт от Крист Марин, хексилрезорцинол и син морски магарешки трън, тези два продукта работят в синергия за борбата против остаряване, заглаждат кожата и тена, стягат и енергизират за сияйна кожа с видимо подобрена визия и еластичност.


Мицеларна Почистваща Вода

Мицеларната Почистваща Вода е нов и нежен подход за премахване на грим и нечистотии от лицето, очите и устните. Тя съдържа мицели, които притеглят и обграждат нечистотите, и те се отделят в почистващия памучен тампон.Мека емулсия, която е идеална за чувствителни кожи. Съдържа ексклузивния Algo3 Комплекс и набавя на кожата минерали, хидратация и анти-оксиданти още при премахване на грима. Кожата е почистена, свежа и мека.

За всеки тип кожа, вкл. и нежната. Напоете памучен тампон с водата и нанесете гладко върху лицето, очите, устните и шията сутрин и/или вечер. Подновявайте ритуала, колкото често това се налага. Продуктът не се изплаква.

pdf-Мицеларна Почистваща Вода разгледай прикаченият документ

ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ

ПРЕЗ М. ФЕВРУАРИ 2013
ОЧАКВАЙТЕ НОВИЯТ
ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ
ОТ ALGOLOGIE FRANCE!
Тази иновативна грижа за кожата, концентрирана с доказани морски съставки, подпомага ефективното предотвратяване на първите признаци на стареене.
Този крем ще хидратира и предпази кожата. В резултат, кожата ви ще бъде изгладена, сияйна, здрава и жизнена!

pdf-ОСНОВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ разгледай прикаченият документ

КЛЕТЪЧЕН НОЩЕН КРЕМ

 Този мек нощен крем подхранва и зарежда кожата в идеалният момент, докато клетките регенерират. Екстрактът от Морски Планктон, който стимулира клетъчната жизненост, се комбинира с Морското Зеле, известен анти-оксидант който предпазва кожните стволови клетки и намалява ефектите от агресия на която е подложена кожата през деня.

В резултат: Когато се събудите, кожата е отпочинала, сияйна, и изпълнена с енергията да посрещне новият ден.


ГРИЖА ЗА ТЯЛО СЛЕД ЕПИЛАЦИЯ

ИНОВАЦИЯ В БОРБАТА СРЕЩУ БЪРЗИЯТ РАСТЕЖ НА КОСЪМА,
ALGOLOGIE ПРЕДСТАВЯ 'ГРИЖА ЗА ТЯЛО СЛЕД ЕПИЛАЦИЯ'!
С МЕКСИКАНСКО ПУСТИННО РАСТЕНИЕ И ПРЕКИСЛЕН ЕКСТРАКТ ОТ ЦАРЕВИЧНО МАСЛО, ТОЗИ ПРОДУКТ ДЕЙСТВА В 3 НАСОКИ:
-ЗАБАВЯ РАСТЕЖА НА КОСЪМА
-ХИДРАТИРА КОЖАТА
-УСПОКОЯВА КОЖАТА
Продуктът е предназначен както за тяло, така и за лице; както за професионална, така и за домашна грижа.
 


КЛЕТЪЧНО ПОДХРАНВАЩА МАСКА и СТЯГАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ

В същината на красотата на вашата кожа, Algologie представя най-новото в борбата против стареене и бръчки:

КЛЕТЪЧНО ПОДХРАНВАЩА МАСКА

и

СТЯГАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ
 

Със стволови клетки от Christe Marine, екстракти от кафяво и червено водорасло, морска лайка и ексклузивния ALGO3 Комплекс разработен от марката, тези две нови иновативни попълнения в серията против остаряване ще дадат мигновенни резултати за сияйна, стегната, успокоена и подмладена кожа!


УЛТРА РЕГЕНЕРИРАЩ СЕРУМ

Този универсален за всички типове кожа серум регенерира в дълбочина и видимо подобрява текстурата на кожата за една по-младежка и по-красива кожа.

Наситен с Asiatica Centella, Chondrus Crispus и стволови клетки от Christe Marine, този серум действа същевременно върху различните признаци на стареене, акто възстановява кожните тъкани и хидратира кожата.

В резултат бръчките са изгладени, кожата е по-стегната и сияйна, а пигментните неравности и несъвършенства са редуцирани. Серумът не съдържа парфюми.

Един продукт за цял живот!


ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН КОНЦЕНТРАТ ОТ CENTELLA

 

Този високо концентриран на Centella Asiatica гел комбинира 4 функции :

• Заглажда стриите и предотвратява тяхната поява
• Регенерира – стимулира възстановяването на кожните тъкани
• След излагане на слънце приглажда неравностите и нараняванията по кожата 
• Стяга – подобрява еластичността на кожата
 
Centella Asiatica e древно aзиатско растение познато още като ‘тигрова трева’, тъй като тигрите са се отърквали в него за да зарастнат раните им.
Един мултифункционален продукт, който е идеален по време и след период на бременност.


КЛЕТЪЧНО УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ

Иновация в борбата против стареене и бръчките

От най-актуалните и последни открития в сферата на стволовите клетки и техните способностти, Algologie  ви представя Клетъчно Уплътняващ Крем с естествени екстракти от Laminaria Digitata и Christe Marine.

За заличаване на дълбоките бръчки и тъмните петна

За една стегната, сияйна и успокоена кожа

Открийте силата на стволовите клетки с НОВИЯ КЛЕТЪЧНО УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ!


ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ

БАЛАНСИРА ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА

Високо концентриран с морски хидратиращи съставки и с Algo3Complex, този серум оптимализира влажността на кожата с незабавен и дълготраен резултат.  Той балансира дехидратираната кожа, като увеличава запаса на вода в епидермиса (екстракт от Codium) и подобрява водната междуклетъчна циркулация(екстракт от Salicornia).

Интензивно действие, което хидратира и балансира кожата в дълбочина. Силно концентриран серум, който може да се използва като основа под всеки един от кремовете на Algologie.

 

 


СЕРУМ ЗА СИЯНИЕ

Перфектният продукт за мигновенно сияеща кожа.

Този серум придава моментално сияние на кожата, благодарение на екстракт от червено водорасло, което насища кожата с кислород и активира микроциркулацията.

Благодарение на ексклузивният Algo3Complex, този серум реминерализира, хидратира и предпазва кожата от свободните радикали.

Перлени частици в съчетание със стягащи кожата съставки елиминират признаците на умора, в резултат на което кожата изглежда много по-свежа и красива.


ХИДРАТАЦИЯ ОТВЪТРЕ НАВЪН

Иновация oт ALGOLOGIE

 

Хидратация* отвътре навън

 

За кожа,която е:

 • интензивно хидратирана*
 • мека иуспокоена
 • сияйна

3 НОВИ ОРГАНИЧНИ КРЕМА, КОИТО ДОПЪЛВАТ ИДЕАЛНО ОСНОВНАТА ГАМА ПРОДУКТИ НА ALGOLOGIE:

Хидратиращ* Освежаващ Крем-Гел – за комбинирана към мазна кожа или при топли климатични условия

Хидратиращ* Нежен Крем – за нормална кожа или при умерени климатични условия

Хидратиращ* Богат Крем – за суха кожа или при студени климатични условия

 

Нов хидратиращ* С АЛГО3 Комплекс: Реминерализира, Хидратира, Защитава от свободните радикали, с активни морски съставки:

 • подобрява способността на кожата да запазва своя резерв на влага
 • ограничава изпарението на вода
 • Иновация: стимулира дифузията на вода в епидермиса, за да хидратира* кожата отвътре навън. Екстрактът от Salicorniaподбужда синтезата на аквапорини, като създава реални „канали за напояване” в кожата.

  

0% парабени – 0% минерални масла – 0% пропиленов гликол – 0% фталати – 0% силикони – 0% полиетиленов гликол

 

*повърхностни слоеве на епидермиса  

 

pdf-ХИДРАТАЦИЯ ОТВЪТРЕ НАВЪН разгледай прикаченият документ

ОБВИВКА ЗА ТЯЛО

Течна Обвивка за Тяло с Christe Marine

Тази обвивка съдържа всички полезни ефекти на обвивка под формата на пудра и в същото време има предимства, че може да бъде приложена без необходимостта от душ.

Богата е на активни съставки под формата на екстракти от Ламинарии, Морско водорасло Фукус, Морски копър (Christe Marine) и Бръшлян. Тези екстракти действат в синергия при отслабването и укрепването.

Ламинариите и Фукусът, богати на олигоелементи и витамини освежават, пречистват и подпомагат за отслабване. Те са много ефикасни при борбата срещу целулита, имат противовъзпалително действие. Морският копър намалява мастните натрупвания, стяга тъканите и стимулира периферната циркулация.

Една практична, ефикасна и функционална обвивка за всички тези, които нямат наблизо душ кабина!

 

Арт. № 3180 - 1000 гр.


ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО

Морска Кал на Прах

Морската кал е смес от водораслена пудра от Фукус, глина и Lithothamne. Тя реминерализира и тонизира. Lithothamne и зелената глина притежават абсорбиращи и почистващи свойства. Те допълват действието си и  това позволява най-доброто почистване за кожата.

Lithothamne се черпи от самият регион Paimpol и в резултат е богат на силициев двуокис. Този силиций тонизира и укрепва кожните тъкани.

Морското водорасло Фукус подобрява премахването на токсини. Морската кал почиства кожата и в същото време доставя чувство на релакс.

 

Арт. № 3300 - 5 кг.


ОТСЛАБВАНЕ И ГРИЖА ЗА ТЯЛО

Балсам за стягане

Балсамът за стягане е богат крем с копринено мека текстура, който попива моментално, придавайки приятен аромат на тялото. Идеален е за всички видове кожа, специално за хора, търсещи крем, който прави кожата стегната и еластична. Този крем може да бъде използван самостоятелно като балсам против стареене за тяло, но също и като възстановяващ продукт по време на лечение за отслабване, по време или след излагане на слънце.

Този балсам също така е идеален за хора, на чийто кожа им липсва еластичност и стягане, в следствие на период на интензивна умора или болест.

Арт. № 2835 - 500 мл.


ОТСЛАБВАНЕ И ГРИЖА ЗА ТЯЛО

Масло за Отслабване и Благосъстояние

Използвайте маслото, за да стимулирате нежно тялото, да подобрите обмяната на веществата в организма и дихателният процес на цялото тяло. Този продукт има много приятен загряващ ефект и е идеален за масажи.

Нанасяйте върху белите дробове, бюста и лицето, за да улесните дишането и да облекчите болките в главата.

Нанасяйте по корема и болезнените мускули, за да намалите спазмите и да облекчите напрежението.

Може да се използва върху всички части на тялото преди, по време или след процедура, за да намали нивото на стрес и да облекчи умората, както и за релаксация и благоразположение.

 

Арт. № 2260 - 500 мл.


Инспрес ООД - гр. Пловдив, складова база: с. Скутаре 4134, ул. "Хан Крум" № 2, тел.: 03129 2077; факс: 0331 299 904