Divine Blond - Серия за Руса Коса - 07.2016

Ново от Indola - Divine Blond, изцяло нова серия, специално разработена за руса коса. Разберете повече за нея тук.


Изцяло обновена серия за блясък и нова серия за детоскикация!!!

Представяме Ви обновената серия за блясък Innova Glamour и новата детоксикираща косата серия Innova Pure!


Innova Wonder Treatment - Чудотворна маска!

Вече е в ръцете ви! Едниственият продукт, от който ще се нуждаете за сензационно гладка, бляскава, здрава, защитена, жизнена красива коса. 10 видими ползи в едно!

 

• Незабавен блясък

• Невероятно разплитане

• Възстановяване и подхранване

• Подновена енергия и жизненост

• UV и цветова защита

• Анти-статичен контрол

• Намалява разделените крайща

• Лесно изсушаване със сешоар

• Активен баланс на влагата

• Лека като перце формула

 

Просто разклатете и напръскайте на измита и подсупена с кърпа коса. Срешете, не отмивайте и стилизирайте както желаете.

Вижте повече за продукта тук.


Серия за Изправяне с Кератин от месец Юли 2012 на Българския Пазар

Серията се състои от 5 продукта, които работят в унисон за 48 часова по-права прическа.

Разгледайте продуктите по-подробно тук.


2 Нови Продукта в Серията Innova Repair

Мигновеното Кератиново Мляко и Възстановителните Капсули използват най-новите технологий за интензивно възстановяване на вашата коса.

Разгледайте продуктите по-подробно тук.


Очаквайте през м.Юни 2011 г. Новата Модна Колекция на INDOLA

Press Information

 

April 19, 2011

 

НЕКА УЛИЦАТА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАШИТЕ САЛОНИ

С МОДНАТА КОЛЕКЦИЯ НА ИНДОЛА 2011 –

THE SMART STREET STYLE COLLECTION

 

 

В днешни дни черпим модно вдъхновение все по-малко от модните подиуми на Париж, и все повече от хората, които виждаме около себе си по улиците.  Ако искате да сте в крак с модата, а и крачка напред с тенденциите в стила на вашата цялостна визия, то вие трябва да наблюдавате това, което имат да споделят пионерите в сферата на модата по улиците-модните блогъри.

 

Всеки нов популярен елемент в модата е компилация от много елементи, всички от които ще откриете по паветата на вашите булеварди и улици. Тинейджър облечен в стил 50-те, бизнес дамата в геометрично правилни форми, ученик с тиранти – това са хората, които предопределят модата. Естествено, не всичко се свежда до кройката на дрехата, но и до аксесоарите, гримът, и КОСАТА, които допълват визията и я свеждат до един завършен външен вид, с който да изпъкнете!

 

За да ви улесним и спестим доста ходене по улиците в търсене на новото, екипът на INDOLAсъздаде модната линия ‘The Smart Street Style Collection’за 2011 г. Начело с Леонардо Рицо, световният посланник на марката, тази целенасочена модна колекция представя 5 ключови стила, за да изглеждате съвременно и методите на тяхното постигане.

 

Вдъхновени от водещите световни фешън блогъри, сред които и Айвън Родич – автор на Face Hunterи един от 10-те топ блогъри на Vogueв САЩ, тимът който стои зад колекцията ‘The Smart Street Style Collection’ създаде и приложи подстрижки, цветове, и стайлинг техники в 5 очертаващи се като водещи в съвременната мода категории: ‘The New Fifties’, ‘City Cameo’, ‘Oriental Vintage’, ‘Minimalist Chic’, и‘Military Man’.

 

Книгата представяща ‘The Smart Street Style Collection’съумява да бъде, както красива, така и практична – една рядка, но печеливша комбинация в света на модата. Използвайте я, за да вдъхновите вашите клиенти в салона и винаги я дръжте в близост като наръчник за вашите стилисти.  Леонардо е създал ексклузивни визии за всякакъв тип коса и цвят на кожата – от скъсената в задната и странична части на косата в тенденцията ‘New Fifties’до тъмните, скулптурирани бретони в ‘Oriental Vintage’.

 

И, разбира се, тук не говорим само за жени. Тенденцията ‘Military Man’е изцяло фокусирана върху модата и стайлинга при мъжете, където ще откриете дълги в горната част прически и бунтарски перчеми.

 

Всяка една от петте визии е илюстрирана в книгата върху три двойни листа, и предлага съвети за облеклото, предложения за грим, и находчиви подстрижки и боядисвания.

 

А ако търсите и още нещо, разгърнете отдела който представя различни начини да комбинирате избраните от вас визии. И не забравяйте да прочетете информацията за специално подбраните продукти за всяка една от подстрижките и стайлинга, за да вникнете в това, как вие да ги пресъздадете върху вашите клиенти.

 

Искате да дадете повече насоченост на вашите стилисти??? – Така мислехме и ние! Затова разработихме Техническо Ръководство стъпка по стъпка, което ви поднася цялостния процес и етапност на всяко подстригване и боядисване, наред с изчерпателен списък на всички продукти на INDOLA, от които се нуждаете, за да постигнете желаните резултати.

 

А за тези от вас, които искат да научат и още, нашите телефони и представители са на ваше разположение и програмата за участие в семинар на INDOLAе отворена за записвания.

 

Ако искате да имате едно безспорно модерно излъчване, което ще оставя своята следа откъдето и да минете през вашия квартал, трябва да...

 

Мислите модно, да мислите в духа на INDOLA!

 

Колекцията ‘The Smart Streetstyle Collection’ ще бъде в наличност от 01.06.2011г.

 

 

 

Моделите са подготвени от екип в състав:

 

  • Фотограф: Peter Gehrke
  • Подстригване и стайлинг: Световният посланик на IndolaLeonardo Rizzo @ Sanrizz
  • Грим: Gudrun Mueller
  • Облекло: Natascha Eichler

 

 

 

Информация за INDOLAще намерите на  www.INDOLA.com

 

За повече информация относно работа с марката INDOLAв България, моля обадете се на /03129/ 2077 или ни пишете на info@inspres.com

 

Indola is part of the cosmetics/toiletries business unit of the Henkel Group, Germany, Düsseldorf.  As part of the Henkel group, Indola is the international, salon exclusive, young, fresh and smart alternative to the big Three.  For over 75 years we've been supporting and celebrating independent hairdressers by offering a smart quality assortment and innovations that best target them.  Well known international brands include Profession (colour), Innova (care and styling) and 4+4 (professional essentials).  Think smart, think Indola.


iSTYLERS Пудра за Обем 50 мг.

INNOVA iSTYLERS  Структурираща пудра за обем. Придава дълготраен обем на фината коса. Работете на суха или влажна коса. Ниво на контрол 2/5


PCC INDOLA RAPID COLOR - Професионална 10 Минутна Боя 60 мл.

Професионална 10 минутна боя  - перфектно покрива бяла коса, като дава възможност и за модно оцветяване. Миксира се с Крем Проявител 1:1. Работи се с 6% или 9%. Време на въздействие - 10 минути. 


iStylers - Структуриращ Мат Гум 100 мг.

iStylers - структуриращ мат гум за неизбежни прически. Съдържа пчелен восък, вакса от палмово дърво, слюда. За ултра матов финиш и дълготрайна прическа. Нанесете на суха коса и работете с пръсти. Ниво на контрол: 3/5.


iStylers - Оформящо суфле 75 мг.

iStylers - Оформящо суфле 75 мл. Екстремно силна вакса за прически, тип "таралеж". Съдържа пчелен восък и парафин. Работете на суха или влажна коса. Ниво на контрол: 5/5


iStylers - Полираща Помада 100 мг.

iStylers - Полираща помада за гладки и бляскави прически. Съдържа растително масло, извлечено от кокос. Придава дълготраен мокър ефект и невероятен блясък. Работете на влажна или суха коса. Ниво на контрол: 4/5


Инспрес ООД - гр. Пловдив, складова база: с. Скутаре 4134, ул. "Хан Крум" № 2, тел.: 03129 2077; факс: 0331 299 904