Стягащ Крем за Сияние

Стягащия Крем за Сияние е от изключителна необходимост за успешна борба против стареене след 40 год. Този богат и разтапящ се крем е резултат на последните проучвания в областта на морските биотехнологии.

Той има отлични хидратиращи свойства, а формулата му е базирана на натурални клетки от син морски магарешки трън и екстракт от микроводорасли, който са със силна регенерираща способност. Нанасяйте крема след Стягащия Серум за Тъмни Петна за бързи и видими резултати: подобрена еластичност на кожата, намаляване на бръчките, възстановен тен на кожата и блясък.

Употребата на крема улеснява нанасянето на грим. За всеки тип кожа. 

Арт. 130 - 50 мл.

Арт. 1300 - 100 мл.Стягаща Маска за Сияние

С изключителната си свежест, тази кремообразна маска за грижа на всеки тип кожа над 40 г. е продукт на най-актуалните ни разработки в морската биотехнология. 15 минути след приложението й, маската изглажда и намалява бръчките, стяга и реструктурира лицевия контур, благодарение на екстрактите от морски планктон и моркси копър.

Резултати: Кожата мигновенно изглежда по-млада, бръчките загладени и тена е изравнен.

Арт. 132 - 50 мл.Пилинг за Двойно Сияние

Всичко, което трябва да представлява професионалния пилинг съчетано в двуфазна формула, уникална със своята мекота и качество. Този гладък гел не съдържа микрогранули и се превръща в кадифено мляко при контакт с вода, възстновявайки кожата и придавайки й мекота и естествено сияние.

Елиминирайки излишните мъртви клетки, пилинга спомага клетъчното възобновяване и цялостното възстновяване и визия на зрялата кожа.

Резултати: по-гладка, по-мека, по-ведра  кожа, пречистена от всякакви замърсявания

Арт. 134 - 50 мл.Предпазваща Слънчева Защита 30 SPF - 40 мл.

Продуктът, който трябва да имате навсякъде с тройна защита за кожата: ПРОТИВ UVлъчите, ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ и ПРОТИВ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ. Лека текстура, която контролира блясъка на кожата и я предпазва от слънцето и околната среда.  Тези 100% МИНЕРАЛНИ филтри, в комбинация с екстракт от кафяво водорасло Laminariaochroleucaдействат в сингергия, за даПРЕДПАЗЯТ фотоостаряването и да се борят със свободните радикали.  В резултат:  Кожата е по-свежа и сияйна и защитена от външния стрес.

Арт. 357 - 40 мл.Стягащ Серум за Тъмни Петна

Интензивен концентрат, който се нанася преди Стягащия Крема за Сияние, за да се бори с всички признаци на стареене след 40 год. възраст и  да намали съществуващата пигментация. Този свеж серум е резултат от последните  научни открития в областта на морските биотехнологии и дължи своите отлични енергизиращи свойства на натурални клетки от крайбрежното растение „Крист Марин“ в комбинация с хексилрезорцинол – ключова молекула за борба с тъмните петна.

Гаранция за по-стегната, по-гладка, по-сияйна и освежена кожа. За всеки тип кожа.

Арт. 131 - 30 мл.Стягащ Нощен Крем - 50 мл.

 

В резултат от най-съвременните проучвания в сферата на морската биотехнология, Стягащия Нощен Крем за Сияние стимулира механизма на възстановяването на кожата през нощта.

Той зарежда кожата с енергия през нощта, благодарение на интензивната дейност на специфично подбраните съставки във формулата му.

РЕЗУЛТАТИ: Бръчките и признаците на умора са заличени, кожата е видимо по-стегната, по-свежа, и по-ясна на сутринта.

Подобрява производството на АТР с +48%, с доказана устойчивост на деформации на кожата, хидратира кожата в дълбочина и елиминира мъртвите клетки в повърхностния слой на кожата, за една видимо по-гладка, по-мека и по-млада кожа. 

 

Арт. 133 - 50 мл.СС Крем Skin Perfector - 30 мл./50 мл.

Вълшебството за изравнения тен на вашата кожа, 

за перфектно гладка кожа, която е Хидратирана, Стегната, Сияйна и Предпазена!

SPF 20 Фактор слънчева защита, която защитава кожата от оксидативния стрес и външните негативини влияния върху кожата, с матиращ кожата ефект, който запълва неравностите по кожата, създавайки един прозрачно кадифен слой върху кожата.

 

Арт. 136 - 30 мл.

 

Арт. 1360 - 50 мл.Интензивен Балсам за Очен Контур

Експертно формулирана грижа за намаляване и елиминиране всички признаци на стареене видими около очния контур след 40 год.: тъмни кръгове, торбички, пачи крак, както и бръчките между и около веждите, които променят цялостно визията на лицето. Този немазен хидратиращ балсам дължи своите заглаждащи и стягащи свойства на комбинация от водораслени екстракти, проучени и разработени по морска биотехнология.

Резултати:Очния контур е моментално освежен и пояснен. Тъмните кръгове и подутините в зоната около очите са минимализирани, а бръчките пачи крак и между веждите са загладени.

Арт. 135 - 20 мл.

Арт. 1350 - 50 мл.Инспрес ООД - гр. Пловдив, складова база: с. Скутаре 4134, ул. "Хан Крум" № 2, тел.: 03129 2077; факс: 0331 299 904